COVAKO is gespecialiseerd in de verkoop van stofzuigerzakken en stofzuiger toebehoren, voor industrie, aangevuld met enkele merken voor huishoudelijk gebruik. Het produkten programma van COVAKO is topkwaliteit. Het assortiment stofzuigerzakken vertegenwoordigt alle industriele stofzuigers in de markt.

Onze kwaliteit stofzuigerzakken zijn verkrijgbaar in papier en synththetisch en indien van toepassing in 3 en 5 lagen. Ook de stofzuiger toebehoren zijn qua prijs en kwalitiet uitstekend. Mocht er voor uw stofzuiger, bijvoorbeeld doordat het merk niet meer actueel is, geen stofzuigerzak meer beschikbaar zijn, neem dan aub contact met ons op. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn. Wij heten u van harte welkom in onze online winkel.

Bent U industriele gebruiker, groothandel of dealer, wij zijn geïnteresseerd in uw verbruik. Neem gerust contact met ons op.

U kunt online uw betalingen doen via alle Nederlandse banken. Alle aangesloten banken bieden de mogelijkheid uw online betaling veilig te doen via Ideal. Na ontvangst van uw betaling worden de goederen aan u geleverd. Bent u niet tevreden of zijn de goederen volgens u niet goed dan kunt u gebruik maken van onze 'niet goed, geld terug' regeling.

Als u een zending wilt retourneren of een bestelling wilt annuleren stuur aub uw verzoek via e-mail naar info@covako.com. U ontvangt van ons een retournummer voor het retourneren. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd met een retour/acceptatienummer dat 30 dagen na aankoop door ons wordt verstrekt. Wij accepteren alleen producten in onbeschadigde verpakking, ongebruikt en onbeschadigd. Kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de afzender.

Bent u grootverbruiker, dan zijn we geinteresseerd in uw verbruik. Uiteraard kunnen wij u een passende offerte aanbieden. Onze kwaliteit is uitstekend en zal aan uw eisen voldoen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@covako.com, u ontvangt van ons afhankelijk van uw verbruik een passende offerte.

Bent u grootverbruiker en/of wederverkoper? Wij zijn geinteresseerd. Onze kwaliteit stofzuigerzakken, papier en synthetisch, zijn van uitstekende kwaliteit. Ons productenaanbod is uitgebreid en voorziet alle types stofzuigers. Wij leveren ook op wens maatwerk. In diverse landen zijn wij op zoek naar dealers. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@covako.com.

Eigen merk stofzuigerzakken tot 40% goedkoper

Eigen merk stofzuigerzakken veilig kopen, niet goed geld terug garantie!

Wij hebben alle stofzuigerzakken voor stofzuigers op voorraad

Alle stofzuigerzakken voor elk type en merk geleverd binnen 1 tot 3 dagen

GRATIS REGISTREREN
aeg stofzuigerzakken

Ook verkrijgbaar via: